Объркан софиянец кара в насрещното край Враца

Объркан софиянец кара в насрещното край Враца, предава BulNews. Куриозната случка е от вчера около обяд. Колега на заблудения шофьор е заснел опасно движещия се лек автомобил „Крайслер“ със софийска регистрация и е качил снимката в една от катаджийските групи. От нея става ясно, че колата се движи в една от лентите за насрещно движение на пътя за Оряхово, край бензиностанция „Лукойл“.

Може би обърканият водач идва за първи път към Враца, но това съвсем не оправдава неадекватното му поведение на пътя, което застрашава останалите участници в движението.

Веднага след като бе качен постът, под него започнаха да валят разнородни коментари. Някои реагираха с насмешка на опасното шофиране, други пък се чудят как въпросният е взел книжка, след като по всичко личи, че не е наясно с Правилника за движение по пътищата.

Под публикацията се появи и друга снимка на колата, този път обаче спряна. От втория фотос личи, че освен с карането, шофьорът на „Крайслера“ не го бива много и с паркирането, което вече не учудва никак врачани.

Съветваме шофьорите да внимават повече зад волана, тъй като това е поредният подобен случай и е въпрос на време да се стигне до пътен инцидент, който може да бъде и с фатален край.