Обрат в „Маскираният певец“! Звезда от bTV се крие под маската на булката

Всички говорят за „Маскираният певец“ и разплитат мистерията кои са тайнствените участници под маските в шоуто. Сложен за разпознаване се оказа образът на Булката, пише в. „Уикенд“.

За разлика от панелистите, феновете проведоха сериозно разследване, което май ще ги изведе до успешен край. Според всички посочени до момента улики най-вероятно изглежда Булката да е немного популярна, но изключително талантливата певица Пламена – отбелязва изданието.

Бившата изпълнителка на „Пайнер“ не само че отговаря на огромна част от уликите във визитката на участничката, но и преди време е пяла в музикален формат същата песен, с която се яви в „Маскираният певец.

Става дума за „Мюзик Айдъл“ през пролетта на 2008 г. Пламена се явява в трио с колежките си Нора Караиванова и Деница Георгиева. Записите все още могат да се намерят в интернет и от тях се вижда, че изпълнителката се е държала на сцената по същия начин, както Булката в „Маскираният певец“. Гласът също е трудно да бъде объркан – двете изпълнения съвпедат почти 100 процента. Любопитно съвпадение е, че и тогава, както и сега, в журито е бил Азис.

Пламена отговаря на описанието на Булката, която не се страхува от кантара, защото е победила войната с него. Според запознати блондинката е преборила анорексията. Няма нищо против да живее далече от големия град – Пламена е родена и израсла в Горна Оряховица.

 

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share