Обаждане до 112: Преследвам опасен тип, опря нож в гърлото ми!

Обаждане до 112: Преследвам опасен тип, опря нож в гърлото ми!

Два автомобила се движат към центъра на Кърджали, а единият от водачите тревожно предава на дежурен в Център 112: „Мъж опря нож в гърлото ми. Преследвам опасния тип, движи се в посока към центъра на града“, пише 24rodopi.com.

Екшънът се разиграл на 2 декември в ранния следобед на входа на Кърджали, в района на хотел „Ида“. Свидетели на продължението са и полицаи. Оказало се, че мъжът с ножа е зъболекар. В центъра на Кърджали, в района на бившия ресторант „Москва“ той извадил нож и го насочил и срещу близък на подалия тревожния сигнал.

„Ти ли си бащата, ще ви заколя“, просъскал стоматологът. Той е отведен от полицаи в управлението. За хулигански действия на бул. „Тракия“ в областния град 37-годишен е задържан в РУ-Кърджали, потвърждават от Областната дирекция на полицията.

Около 15 часа вчера мъжът влязъл в пререкания с 44-годишен и го заплашил със саморазправа. След намесата на полицията участниците в скандала са били установени. Сектор „Охранителна полиция“ в управлението изяснява случая с оглед на чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.