Нудистите ликуват! „Големият гол кораб“ потегля на круиз без дрехи

Нудистите ликуват! „Големият гол кораб“ потегля на круиз без дрехи

Нудистките почивки набират все повече популярност, тъй като любителите на натуризма търсят спокойни места, където да захвърлят дрехите и да се порадват на слънцето.

По-заможните от тях вече могат да си резервират специално пътуване и да се подвизават както ги е майка родила почти през цялата си почивка. Нудистките круизи набират сила и вече няколко компании предлагат такива оферти.

Една от тях е за „Големия гол кораб“, който ще пътува следващата година от 12 до 26 февруари и ще потегли от Флорида, съобщава „Дейли Стар“.

Голото пътуване ще включва „няколко забавни нудистки дни в морето“ и ще се отправи към Сейнт Томас, Сейнт Китс, Антигуа и близките забележителности.

При акостирането на карибските острови пътниците ще трябва да са с дрехи, но на борда на кораба могат спокойно да забравят за облеклото.

Корабът Carnival Pride предлага и няколко нудистки дни на сушата. „Кулминацията на круиза ще бъде нашето ексклузивно пътуване до частния плаж на хотел в Принсес Кейс и ден на плажа за любимия на всички частен остров Халф Мун Кей на Бахамите“, се казва в сайта с офертата.

На борда има много развлечeния, както и няколко ресторанта. 24 часа ще се предлагат пица, сладолед и кафе, ще работят басейн, водни пързалки и джакузита.

Вечер гостите ще могат да се забавляват с кино, пиано бар, танцови изпълнения и комедиен клуб. Цената за това удоволствие на първа палуба е 2065 долара.

„Големият гол кораб“ не е единствената нудистка оферта за следващата година. Wonders of the Mediterranean 2023 ще започне от Рим и ще се отправи по крайбрежие на Амалфи, Соренто, Сицилия, Корсика и Портофино между 18 юли и 1 август. Корабът е великолепен класически круизен лайнер в стила на 20-и век.

Цената за пътуване на Wonders of the Mediterranean започва от 6150 долара за обикновена стая.