Нострадамус на нашето време посочи кога започва Третата световна война

Нострадамус на нашето време посочи кога започва Третата световна война

Афганистанският математик Седик Афган е известен с използването на числа, за да предскаже важни бъдещи събития. Той създава специална формула, която е в състояние да определи емблематичните моменти от историята. Седик успешно предсказва разпадането на СССР, терористичната атака от 11 септември и избирането на Барак Обама.

Според него Третата световна война ще започне след 2025 г., а следващият президент на Русия ще бъде човек, роден през 1972 г., пише Блиц.

Математикът Седик Афган е сигурен, че Русия е започнала „специалната военна операция“, както продължават да я наричат и някои медии, на 24 февруари с причина – същият брой региони са част от Украйна. Но сега Русия не може да отстъпи, иначе страната може да се разпадне и НАТО да я нападне, пишат въпросните медии.

В същото време Третата световна война няма да започне през следващите години. Ученият смята, че глобален конфликт е възможен едва след 2025 г. Също така няма да има ядрена катастрофа, но е възможно началото на кибервойна.

Според математика следващият президент на Русия ще бъде роден през 1972 г. и се очаква страната да се подобри. Проблемите обаче ще започнат в САЩ след 2025 г. Последният президент ще дойде на власт в Америка и страната може да се разцепи. “Комитетът на 300-те управлява света. В момента няма война между Русия и Украйна. Сега има война между Изтока и Запада – война между дявола и ангела. Америка е голям дявол“, каза Седик, цитиран от световните агенции.

Математикът прогнозира, че колапсът на Европейския съюз ще започне през 2023-2027 г. Поради липсата на ресурси Европа ще „падне в краката ни“. Много европейски страни ще бъдат принудени да преминат обратно към националните си валути. Освен това между 2023 г. и 2026 г. човечеството ще се изправи пред нова пандемия.

„Когато погледнах формулата за коронавируса, казах, че това е биологично и химическо оръжие, което се разпространява с помощта на сателити в космоса. Учените разработват нов вирус“, каза той. Друг гост на студиото, астрологът Татяна Калинина, каза, че през 2038 г. ще започне нова пандемия. Според нея светът може да се сблъска с няколко вида смъртоносни вируси едновременно.

“Жените на моята възраст показват хороскопи на деца, които след 20-25 години няма да бъдат родители. Или няма да е модерно, или няма да могат“, обясни аргументите си за началото на нова пандемия астрологът.

Татяна Калинина смята, че настоящият президент на САЩ Джо Байдън ще бъде изправен пред сериозни изпитания през втората половина на 2023 г., а руската „специална операция“ ще премине към по-интензивен етап от 26 януари 2023 г. „Не е нужно да чакаме мир и бързо споразумение. От есента на 2023 г. много се промени в света. През октомври ще има значително затъмнение, което ще повлияе на политически и социални фактори „, каза астрологът. Според нея през есента на 2023 г. Съединените щати ще започнат изгодна за тях военна операция и ще започнат да се намесват по-активно в европейските дела.

Мирното споразумение между Русия и Украйна ще бъде сключено след 1 декември 2025 г., а зимата на 2024 г. ще бъде повратна точка. След кризата ще има разведряване и резултат, добави тя. По-рано потребител на TikTok под псевдонима „Пътешественик във времето“ предупреди за предстояща катастрофа в Европа. Мъжът каза, че през 2023 г. катаклизмът ще засегне Холандия.

Друго епохално събитие ще се случи на 4 януари 2023 г., когато ще бъде открит мистериозен бункер, съдържащ „тайните на древните цивилизации“.