Нов нос, силикон: Племенницата на Галена с нови естетични корекции

Нов нос, силикон: Племенницата на Галена с нови естетични корекции

Племенницата на певицата Галена заби звучен и много болезнен шамар на Меди, който от две години се мъчи да стане и продуцент, но към момента търпи пълен провал. С това си действие младата и амбициозна Доника даде ясно да се разбере, че леля ѝ няма нищо общо с продуцентската фирма на Меди, каквито слухове се въртят от създаването ѝ.

Актуалният изпълнител не може място да си намери от яд и безсилие, че се е провалил и че Доника му заби нож в гърба като хукна при най-големия му конкурент Галин. Тя пък се показа с променена визия, като явно в последните няколко месеца е прекарала в пластична клиника.

Доника се раздели с лейбъла на Меди, където се подвизаваше около година, но без никакъв резултат. Тя реши да заложи на партньорство с конкурента му Галин и неговата продуцентска компания. За трансфера съобщи самият Галин, като в страницата на Алфа Мюзик обяви: “Скъпи приятели, казваме добре дошла в семейството на Алфа Мюзик на Доника! Очаквайте много различни, цветни и интересни проекти!”

На новата снимка на Доника забелязваме, че е кръцнала големия си нос и е надула пазвата със силикон. Тези съвети ѝ били дадени от новия продуцент Галин, който бил категоричен, че ще я направи звезда.

Доника стартира музикалната си кариера през 2020 година като лице на Хит Микс Мюзик. Тогава тя направи летящ старт със сингъла “Куршум”, в който се включиха Галена и Меди. През март 2022-а реши да продължи като изпълнител в Мега Стар, а в началото на 2023-а стана ясно, че е в редиците на Алфа Мюзик, пише show.blitz.bg.