Ново чудо! Болна от рак се излекува в Бачковския манастир

Болна от рак на носа жена оздравяла след молитва в Клувията. Жената е имала разсейки, но лекарите ахнали от почуда, когато ѝ направили нови изследвания, разказва отец Михаил от Бачковския манастир.

„Тя дойде тук със сълзи. Беше с близките си и те ме призоваха да се моля. Отидохме на мястото, където бе намерена чудотворната икона и Мавруда е усетила от моята страна силата. Като отива в пловдивската болница да я оперират, лекарите установяват, че вече няма разсейки, а при старото изследване е имала“, споделя отецът. Самият той неведнъж е ставал свидетел на чудесата, които се случват в светата обител, а често е и пряк участник в тях.

„Преди да дойда в манастира, съм работил като техник на подземните телефонни кабели. Бях сред най-добрите специалисти в България, но за награда комунистите ме уволняваха. Постъпих после във великотърновския театър като сценичен работник.

Преди да дойда в манастира, имах две видения, а тук получих трето. Преживях много премеждия и съдбата ме доведе тук. Два пъти ми се яви чудотворна икона.

Успях да се излекувам, след като бях пил отрова. Тук станах свидетел на много чудеса“, казва отец Михаил, който твърди, че чудотворната икона на Света Богородица, съхранена по време на османското робство, помага на всеки, който я докосне с искрена молитва.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share