Ново „лице“ и агресивен дизайн за Hyundai Sonata

Hyundai показа обновената Sonata и макар от компанията да описват промените като фейлсифт на модела от 2019 година, то колата всъщност се различава в много отношения от своя предшественик. Първото нещо е предницата, която е получила новия дизайнерски език на корейците с LED ивица по продължението на капака и основни светлини под нея.

Дизайнът е агресивен с големи отвори за въздух и остри линии, особено при N-Line модификацията. Задницата също е получила изцяло нов облик с подобни решения. Светлините се простират по цялото продължение на багажника, който също е с нова форма. В долната част на бронята откриваме и дифузьор, чиято форма също варира в зависимост от модификацията.

Интериорът е станал по-технологичен с добавянето на два дисплея с диагонал от по 12.3 инча в панорамен извит панел. Таблото е опростено, а в средата са разположени нови контроли на климатика. Нов е и превключвателят на скоростите, който вече е монтиран на кормилната колона. Все още не се знае нищо за двигателите, но се очаква там също да има промени и възможност за избор на 4х4 задвижване.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share