Новият Volkswagen Touareg пристига утре с няколко промени

Volkswagen разпространи последни снимки на новия Touareg преди официалната му премиера, която ще се състои на 24 май. Кросоувърът бе показан в тъмни снимки, които разкриват част от новите светлини, които са и основната промяна при фейслифта. Припомняме, че третото поколение на най-големия „джип“ на Volkswagen в Европа се появи през 2018 година, а сега пет години по-късно виждаме и неговия фейслифт, който да го направи по-атрактивен за клиентите на марката.

Както вече споменахме, основния акцент при обновлението са светлините, като отпред откриваме изцяло нови графики за IQ.Light HD матричните фарове. Всеки един от фаровете разполага с 19 200 микро LED елемента, които могат да прожектират светлинни снопове върху пътя. Налична е и нова LED ивица, която свързва двата фара. Предната броня също е с нов дизайн, както и задните светлини, които се свързват с първата по рода си светеща задна емблема за Volkswagen.

В интериора промените са свързани главно с подобряване на технологиите и качеството на материалите. Налично е и ново окачване, което използва подобрен софтуер и вече може да отчита допълнителен багаж върху покрива, за да адаптира системите за стабилност.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share