Не, та не! Арестуваният за маската в метрото: Няма такъв вирус

Бившият зам.-кмет на Пловдив Александър Долев, който бе арестуван за неносене на маска в столичното метро, се кани да заведе дело срещу МВР за нанесени морални щети и допуснати процесуални нарушения. Нещо повече, той твърди, че вирус SARS-CoV-2 няма, а COVID-19 е измислена болест, документирана в доклад на Рокфелер преди 10 годино.

Вчера Долев отново се е качил на метрото без маска, но никой не му направил дори забележка, разказа самият той в телевизионно интервю.

Долев посочи, че не я носи, тъй като не вярва в коронавируса.

„Такъв вирус няма. Бил съм навсякъде без маска, включително и в компанията на хора, които уж са болни от COVID-19. Не съм се заразил. За мен това е една голяма измама, описана в доклад на фондация „Рокфелер“ от 2010 г.“, категоричен беше той.

Бившият зам.-кмет на Пловдив от времето на Славчо Атанасов потвърди, че през годините срещу него в прокуратурата са водени 15 преписки и производства.

Александър Долев е бивш кмет на район „Южен“ в периода 1995-99 г. След това е зам.-кмет по общинската собственост през мандата на Атанасов (2009-11 г.). За кратко преди изборите става и за 3 месеца изпълняващ длъжността градоначалник.

През 2012 г. пък шефът на общинската дирекция „Човешки ресурси“ Ванко Иванов заведе дело срещу Долев заради заплахи за убийство.

По-късно Александър Долев стана директор в „Топливо” в София. Твърди, че все още е член на ВМРО.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share