Не само метрото! И Лъвов мост се цепна през средата

Пукнатини зейнаха на асфалта на столичното кръстовище Лъвов мост. На някои места те са дълбоки, а други асфалтът се е цепнал двойно. Дълбоки пукнатини могат да се видят на четири места, на които кръговото на „Лъвов мост“ се свързва с бул. „Сливница“.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова коментира пред бТВ, че сигналите за напукване на асфалта ще бъдат проверени.

„Трябва ли някой да умре, за да спрете да крадете!? Ние сме страната, която пръска най-много пари за най-малко свършена и най-зле изпълнена работа. Защо го допускаме!?”, питат гневни граждани и се чудят как може такива обекти да влизат в експлоатация.

„Некачествено строителство на завишени цени, ремонт след ремонта! Никога няма да проумеeм как строителството и ремонтите са метод за източване на обществени средства от всички правителства на прехода, като при сегашното достигнаха своя апогей”, изливат гнева си хората.

А ние очакваме някой главен архитект, ако още не е уволнен или не си е подал оставката заради други малоумни решения в столицата, довели до смъртта на 16-годишно момче, да успокои, че няма нищо страшно и че е съвсем нормално асфалтът на ключово пътно съоръжение в столицата да се нацепи като в хитова холивудска продукция.

Previous post Абсолютни дрипи! Нагла измама: Продават дрехи „втора ръка” като нови по интернет
Next post Взимат книжките на неграмотни шофьори, не познавали пътните знаци