Нели Хаджийска е зашеметяваща след развода

След развода една от водещите на предаването „Търси се“ изглежда повече от зашеметяващо, пише Plovdiv24.bg. Наскоро тя присъства на светско събитие, на което се вижда, че е доста свежа и красива.

Наскоро водещата Нели Хаджийска сподели, че в началото на 2024 г. се е развела със съпруга си, с когато се познават и са заедно повече от десетилетие.

Преди официалната раздяла, двамата са се опитали да останат заедно, като в продължение на година и половина са опитвали различни методи, за да запазят хармонията помежду си.

„Разведохме се със съпруга ми в началото на тази година, но нашият път към раздялата продължи година и половина. С него ходихме на терапевти, констелации, пътувания, църкви, манастири… Опитахме се да разберем, какво се случва между нас“, довери водещата на „Търси се“ Нели Хаджийски в „Преди обед“.

„Нашата любов не е нарушена от трето лице. Нито той, нито аз имаме друг човек. При нас беше едно чисто осъзнаване, че не е това, което е било и от което имаме нужда“, каза още водещата.

„Съпругът ми пръв каза, че не е това, което е чувствал, но година и половина по-късно аз взех решението за раздяла“, допълни тя.

Нели разказа, че е била с мъжа си дълги години, но отчуждението е дошло постепенно и е преминала на всякакви нива.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share