Началник в НДК изби рибата, съжалявал „поддръжниците на киевския режим“

Съветникът на служебния министър на културата Велислав Минеков и прясно назначен за член на Борда на директорите на НДК – тричащият „пумияри“ Светослав Трайков, отново изби рибата – този път с доказателство, че не просто е верен на рублите, но е и пръв фен на мракобесния Владимир-Путинов режим и агресията в Украйна.

Серия негови коментари лъсна тази вечер във фейсбук и нажежи страстите. От тях се чете ясно, че Трайков не просто намира за клети „поддръжниците на киевския режим“, но и признава, че предпочита рублата като валута, в която да държи личните си средства.

Алкохолният джигит на пътя с постановена присъда, който последователно пърха като пеперуда от ГЕРБ през партията на люспите от Бойко Борисов „БАСТА“ начело с Мирослав Найденов, а след това става член на ББЦ на Николай Бареков и пръв гушвач на Мая Манолова по време на протестите през 2020 г., „блести“ с трактовка на режима на тока в Украйна:

„Ние сме си добре, мислете за киевския режим, заради който половин Украйна е без ток…“ на фона на ожесточените ракетни удари, заповядани от Кремъл в последните дни.