Наследничката на Ванга – Каеде със страховити прогнози за 2024 г.

Наследничката на Ванга – Каеде със страховити прогнози за 2024 г.

Наричат я новата Ванга. Преди да замине от този свят, българската ясновидка предсказа, че дарбата й ще се събуди в специално дете.

Днес много хора вярват, че става дума за 19-годишното сляпото френско момиче Kaeдe.

Подобно на Ванга, тя започва да губи зрението си в ранна детска възраст. Не обича тъмнината, както Ванга не я харесваше, защото в нея мъртви хора идваха при нея, за да говорят за бъдещето.

Проучванията показват, че мозъкът на момичето е абсолютно здрав и работи без патологии. Тя започва да демонстрира чудеса на 8-годишна възраст. Направи първата си прогноза през 2016 г., включваща терористичната атака в Ница, екзекуцията на Кадафи, революцията в Египет, президентството на Тръмп и пристигането на неизвестен вирус от Изтока.

Според нея 2024 г. ще е трудна за планетата, но това е важна стъпка към просперитета на човечеството. Тя твърди, че повече няма да се връщаме към обичайния си начин на живот, защото светът ще трябва да премине през поредица от военни конфликти. Това ще преобрази не само световния ред, но дори и картата на Земята.

Твърди, че континентите и водните пейзажи на световните океани ще започнат да променят позицията си.

Най-страшното й видение за 2024 година е едно „червено сияние“. Според нея ще има определено космическо събитие, чиито последици за Земята ще бъдат необратими. Това ще доведе до поредица от земетресения и изригвания на супервулкани, които ще настъпят в началото или средата на следващата година.

Наред с наводненията ще наблюдаваме мутация на подводната флора и фауна поради химическо замърсяване на водните обекти. Отделянето на отрови в океаните ще доведе до развитието на нови микроорганизми. Ясновидката смята, че човечеството трябва да се подготви за химическа катастрофа, която може да засегне Европа.

По същото време ще има масово движение на бежанци на север от Турция, Алжир и Сирия.

Предупреждава също така Русия, че прекалено се е изолирана от останалия свят. Страните от Изтока няма да помогнат да се получи желаната автономия от други държави, защото всичко в този свят е взаимосвързано и преплетено.

Жителите на Земята трябва най-накрая да поемат отговорността в свои ръце, преди да е станало твърде късно – това е позицията на „новата Ванга“.