Наркодилър натопи чалга изпълнителки за проституция, тарифата – от 3 до 5 бона

Наркодилър е подал сигнал, че няколко от известните фолкпевици докарват прехраната си чрез отдаване на тялото си срещу пари. Lupa пише, че информацията е на ниво дознател и ченгетата проверяват казусите, като до месец се очаква да стане ясно – дали ще предадат материалите на прокурорите.

Дилърът е заловен преди две седмици в Пловдив, като при разпита той започнал да „пее“, как бил само дребна риба, шефовете му движили всичко. Той натопил босовете си, че се занимавали и с проституция, като намирали заможни клиенти на няколко чалгазвезди и манекенки.

Според разказа на задържания пред ченгетата, 5 фолкпевици бръмчали за суми от 3 000 до 5 000 лева на час, като клиенти им били заможни само господа.

Източниците ни от полицията крият дали въпросните наркобосове са заловени и какво се прави по казуса с ВИП проституцията от страна на любимките на народа.

Припомняме, че до сексскандал, в който чалгазвезди обслужваха сексуално клиенти, се стигна и при залавяне на групата на Антон Петров – Хамстера, но тогава незнайно защо прокурор Милко Момчев скри данните за фолкизпълнителките, а по-късно делото за ВИП проституцията претърпя пълен провал.

Сега всички се питат, дали с Иван Гешев, начело на прокуратурата, държавното обвинение ще погне и чалгазвезди за проституция.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share