Наркоготвачът Гочо се опитва да отърве пандиза с абсурди

Наркоготвачът Гочо се опитва да отърве пандиза с абсурди

Повече от 6 месеца наркоготвачът Гочо Гочев – Бургаския опитва да отърве пандиза с абсурдни версии за намерените в бащината му къща в средецкото село Бистрец 74 грама метамфетамин, но неуспешно, след като вече получи ефективна присъда, съобщава „Флагман“.

36-годишният бургазлия влиза зад решетките за 1 година и 8 месеца, след като призна, че на 22 февруари т.г., по време на полицейска акция, бе сгащен в момент, точно когато приготвял поредната партида пико. Бургаския бе обвинен, че в метално хале в странджанското село, без надлежно разрешително, произвел с цел разпространение високорисково наркотично вещество – метамфетамин.

Общото тегло на намерения наркотик в пристройката към огромния палат на 36-годишния криминоген e малко над 74 грама и е на обща изчислена от разследването стойност около 1860 лв. Второто обвинение срещу Гочев е, че държал и прекурсори за производството на тежкия наркотик.

Настоящите престъпления са извършени по време на изпитателния срок на предишно осъждане, което още повече стъжнява положението му. Виждайки, че няма друг изход, защитникът на Гочо сключил споразумение с прокуратурата. Припомняме, че Бургаския е известен като дилър и производител на дрога. Когато през 2014 г. го бяха хванали в Слънчев бряг, докато продавал наркотици за Стефан Бонев – Сако.

Тогава Гочо бе задържан като част от групата на Ивелина Иванова. През 2015 г. името му отново влезе в полицейските хроники, защото предизвика пожар в апартамента си в 18-етажния блок 47 в ж. к. „Славейков“ – забравил на котлона химикалите, с които приготвял пико. Химическите съставки избухнали, което е често срещан риск при получаване на метамфетамин.