Напук на Венелин Петков: Николета Маданска се връща в bTV

Напук на Венелин Петков: Николета Маданска се връща в bTV

Николета Маданска готви своето завръщане в bTV напук на вече бившия си мъж Венелин Петков. Докато той се задоволява с новата си роля учител, вместо шеф в телевизия, майката на двете му деца се гласи отново да блесне на малкия екран. Това най-вероятно ще стане след Нова година, твърди „Уикенд“.

За разлика от Венелин Петков, който беше уволнен като директор на новините и актуалните предавания в телевизията, Николета Маданска все още официално се води на работа там, понеже е в отпуск по майчинство. Дори и да искат, в bTV по закон нямат право да прекратят трудовия ѝ договор преди малкият ѝ син – Михаил, да стане на 3 години. Той все още няма дори гадинка – ще я навърши в края на декември. Малко след това се очаква триумфално завръщане на майката на малкия екран.

Наследникът на работата на бившия ѝ мъж – Антон Хекимян, не е длъжен да я върне на старата ѝ позиция като водеща на спортните новини, но най-вероятно ще го направи. Причината: Николета има твърде много фенове, за да бъде изпратена зад кадър, освен това завръщането ѝ пред камерите ще бъде много тежък удар по самочувствието на бившия ѝ мъж, който продължава да се смята за враг номер едно на арменеца. Венелин едва ли ще се радва да види как жената, която го изостави, просперира в телевизията, докато за самия него няма място в голяма национална медия.

Преди да се раздели с бащата на двете си деца, се смяташе, че заради него тя ще прекрати договора си с bTV. Понеже Петков беше фаворит за следващ шеф на БНТ, всички мислеха, че жена му ще отиде там, когато оглави държавната медия. Сега обаче я очакват на старото ѝ работно място. Там екипът е нов – няма ги бившите ѝ колежки Елена Яръмова и Флорина Иванова, но се говори, че Маданска и без това никога не е била кой знае колко близка с тях. Тя вече ще дели екрана и ще се състезава по чар с бившата Мис България Гергана Гунчева и атлетката Карин Околие, която отскоро е водеща на спорта в телевизията.