Намерил си невеста! Новият „Ерген“ срещнал любовта в предаването

Намерил си невеста! Новият „Ерген“ срещнал любовта в предаването

Пианистът Евгени Генчев е срещнал любовта във втория сезон на шоуто „Ергенът“, където е главно действащо лице. Епизодите бяха заснети през есента в Турция, а ще бъдат излъчвани от следващия месец по бТВ. Още отсега се говори, че виртуозният музикант си е намерил гадже сред 25-те кандидатки за сърцето му. За това го издаде Благовеста Бонбонова, която участва в първия сезон на предаването.

Наскоро Благовеста гостува в популярен подкаст и се изпусна, че за разлика от предшественика си Виктор Стоянов, Генчев май е срещнал любовта в лицето на една от момите в шоуто.

По-късно интервюто с нея бе изтрито. Явно миньончето е издало подробности, които не е трябвало да разкрива.

Бонбонова каза още, че се познава с някои от актуалните участнички – те ѝ споделили подробности, а и разменили ценен опит. Даже леко им завиждала, защото по думите ѝ Евгени бил много по-чаровен от Виктор, особено с къса коса.

Водещият Наум Шопов неотдавна написа в социалната мрежа, че новият сезон според него е много по-интересен от миналогодишния. И допълва, че са работили почти денонощно в Бодрум, но резултатът си заслужавал.

Вече станаха ясни и лицата на дамите, които ще се борят за вниманието на 33-годишния пианист. Някои от тях са познати, други са кандидат-инфлуенсърки, които тепърва ще набират популярност.

„В Ергенът 2“ ще видим две поп фолк певици, които може и да са известни на върлите чалга фенове, но не и на широката общественост, пише „Уикенд“. Едната е изпълнителката Джия, чието истинско име е Гергана Анчева. Твърди се, че тя искала да напомпа от рейтинга си и така да си подсигури повече участия по дискотеките.

Е, нямала нищо против и да се влюби, защото напоследък хич не ѝ вървяло в романтичен план. Последният ѝ приятел – футболистът Радослав Цонев, я зарязал. Оттогава хубавицата била в търсене на нова любовна тръпка.

Другата фолк певица, която ще видим „Ергенът 2“, е Крисия D – с този псевдоним изгрява на родната музикална сцена в дует с колегата си Галин. Тя е на 29 години и е от Гоце Делчев. За нейно съжаление, досега не е успяла да изкара запомнящ се хит, но може в шоуто да направи по-голямо впечатление.

„Аз не съм имала много връзки в живота си, но така се случи, че дадени отношения приключиха по болезнен начин. До голяма степен моят опит в любовта до момента е разочароващ. Лошото е, че когато изживяваш нещо негативно, то така те превзема, че ти е не си пълноценен по никакъв начин за себе си и за собствената си продуктивност. Но в никакъв случай не обвинявам личните катаклизми за моите професионални пропуски. Въпреки всичко, което съм преживяла в личен план, вече си пожелавам една голяма любов“, разказала е Крисия.

Сред участничките в новия сезон на „Ергенът“ е и Мис Вселена България 2022 – Кристина Пламенова. Блондинката е печелила и конкурса „Мис София“ през 2019 година.