Най-разпиляните и разхвърляни зодии

Нека си признаем: всички на моменти сме малко разхвърляни. За някои обаче разхвърляният дом не е просто фаза или момент на мързел – това е навик, от който колкото и да се опитват, не могат да се отърсят.

Астролозите смятат, че дори и това колко е подреден един човек може да зависи от зодията му, така че ако нямате нищо против малко хаос под покрива си, причината може да се крие във вашата рождена карта.

Според астроложката Катрин Гердес само защото имате подобна склонност, не означава, че сте немарливи сами по себе си. Това може просто да означава, че водите активен, приключенски и дори ексцентричен живот, който ви държи извън дома през повечето дни. Или просто работите по-добре сред „творчески хаос“.

А ако рядко сте вкъщи, е логично да нямате достатъчно време да приберете прането си или да изхвърлите онези кутии от храна за вкъщи, които стоят от месеци. Така че следващия път, когато някой нарече вашето пространство „разхвърляно“, може да обвините зодията си – стига да сте един от следните четири знака, пише Флагман.

Вижте кои според астроложката Катрин Гердес са зодиите с най-разхвърляни домове и какво разказва за тях пред Bustle:

Водолей

Водолеите не искат да оставят домовете си в бъркотия – те просто са твърде погълнати от въображението си, за да забележат купчините пране, които се трупат. В резултат на това спретнатостта обикновено се изтласква настрана, но има и друга причина, поради която за Водолея подреденият дом може да бъде непосилен. Според астролога Катрин Гердес представителите на тази зодия са известни „с еклектичния си вкус“. „Те предпочитат неща, стоки за дома и джунджурии от цял ​​свят и този афинитет може да направи техните пространства „заети“, обяснява експертът пред Bustle.

Стрелец

Като авантюристите на зодиака, Стрелците рядко се задържат у дома достатъчно дълго, за да почистят по-основно своето пространство. Затова ако вашият съквартирант е представител на тази зодия, бъдете готови да изтъркате банята сами. „Този ​​огнен знак е твърде амбициозен и резервиран, за да се ограничава от натиска да поддържа дома си перфектен“, отбелязва астрологът Катрин Гердес. „Животът тече бързо и понякога скоростното им темпо ги държи на крака по света.“

Близнаци

Близнаците винаги подскачат от едно нещо към друго, а навиците им за почистване не са изключение, твърди Гердес. „Този ​​въздушен знак поддържа претъпкани графици и посвещава енергията си или на самостоятелни творчески проекти, или на натоварени социални планове“, обяснява астрологът. „В резултат на това почистването за тях може да бъде малко… разпръснато. Възможно е да бъдат увлечени в дейности и да започнат да почистват банята, но да спрат дотам.“ Но и това е по-добре от нищо.

Овен

На представителите на тази зодия им е трудно да седят мирни, заради което скучните задачи като почистване не са сред най-важните приоритети за тях. Но те не са виновни, че винаги кипят от енергия! „Подобно на Стрелец, този огнен знак се движи бързо през живота“, казва астрологът Катрин Гердес пред Bustle. „Целият този огън може да им помогне за бързо почистване, но Овенът обикновено упражнява енергията си чрез тренировки, предприемачески проекти или общуване.“