Нагли и агресивни цигани нападнаха дядо на пейка пред блок в Бургас

Млад мъж от Созопол спаси от двама нагли цигани възрастен бургазлия в жк „Зорница”, съобщава „Флагман“. Случката се разиграла на пейка пред блока на пенсионера около 20 ч., разказа дъщерята на човека, която макар да пожела да остане анонимна, поиска да благодари публично на младежа. До баща й изведнъж седнали от двете му странни двама роми.

В това време обаче от там минавал младежът от Созопол – Станимир. Случващото му се сторило много подозрително и той извикал: „Проблем ли има някакъв, дядо?” и се насочил към пейката. В този момент циганите са хукнали да бягат, разказва още дъщерята на възрастния бургазлия.

„Ромите са питали баща ми дали има пари на заем. Не ми се мисли какво можеше да стане, ако това момче не е било там. Искам искрено да му благодаря през вашата медия за това, което е направил. Татко ми е на 79 години и със сигурност нямаше да може сам да се справи с потенциалната заплаха”, обясни бургазлийката.

Тя изтъква, че заради подобни потенциално експлозивни случки в наши дни вече за възрастните хора е много трудно да излизат спокойно по улиците. „Дано има повече такива хора, като това момче”, категорична е тя.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share