Мързи ги, та две не виждат! Тези зодии не се напрягат

Докато някои хора кипят от енергия, други предпочитат удобствата и спокойствието. От нашия хороскоп ще разберете кои знаци минават за най-мързеливи, пише обекти.бг.

Телец

За Телеца спокойствието и почивката са на първо място. Смята за свой върховен приоритет не работата, а личния си живот. В службата се ограничава до най-необходимото и не дава сто процента от себе си. Обикновено Телците изпълняват задълженията си неохотно и бързат да вдигнат краката си нависоко, защото обичат удобствата. Когато някой ги притиска, те бързо се отдръпват. Мразят да ги пришпорват, затова към тях трябва да се подхожда с добро.

Лъв

Този знак винаги намира време за почивка или малка дрямка. Обича да се обляга удобно назад и да раздава команди, така че други да свършат работата му. И понеже харизматичният Лъв е много харесван, хората не се колебаят да му услужват. Освен това Лъвовете обичат приключенията и не пропускат случай да предприемат нещо за собствено удоволствие. Понякога това им пречи да изпълняват основните си задачи.

Скорпион

Скорпионите минават за изключително надеждни, решителни и амбициозни. Същевременно им се носи славата на най-мързеливия зодиакален знак. Те са хора на удоволствията и ценят високо всичко красиво в живота. Винаги отделят достатъчно време за приятни преживявания и пренебрегват другите. Освен това Скорпионът не може да бъде изваден толкова лесно от равновесие. Той е алергичен към стреса и в такива ситуации е възможно да скръсти ръце или дори да се скатае някъде.

 

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share