Мързи ги, та две не виждат! Тези зодии не се напрягат

Мързи ги, та две не виждат! Тези зодии не се напрягат

Докато някои хора кипят от енергия, други предпочитат удобствата и спокойствието. От нашия хороскоп ще разберете кои знаци минават за най-мързеливи, пише обекти.бг.

Телец

За Телеца спокойствието и почивката са на първо място. Смята за свой върховен приоритет не работата, а личния си живот. В службата се ограничава до най-необходимото и не дава сто процента от себе си. Обикновено Телците изпълняват задълженията си неохотно и бързат да вдигнат краката си нависоко, защото обичат удобствата. Когато някой ги притиска, те бързо се отдръпват. Мразят да ги пришпорват, затова към тях трябва да се подхожда с добро.

Лъв

Този знак винаги намира време за почивка или малка дрямка. Обича да се обляга удобно назад и да раздава команди, така че други да свършат работата му. И понеже харизматичният Лъв е много харесван, хората не се колебаят да му услужват. Освен това Лъвовете обичат приключенията и не пропускат случай да предприемат нещо за собствено удоволствие. Понякога това им пречи да изпълняват основните си задачи.

Скорпион

Скорпионите минават за изключително надеждни, решителни и амбициозни. Същевременно им се носи славата на най-мързеливия зодиакален знак. Те са хора на удоволствията и ценят високо всичко красиво в живота. Винаги отделят достатъчно време за приятни преживявания и пренебрегват другите. Освен това Скорпионът не може да бъде изваден толкова лесно от равновесие. Той е алергичен към стреса и в такива ситуации е възможно да скръсти ръце или дори да се скатае някъде.