Мръсни игри! Гаджето на Деси Слава й подряза крилата

Кариерата на фолкпевицата Деси Слава за пореден път може да се окаже камъчето на раздора във връзката й. Ангелският глас във фолка все попада на ревниви мъже, които се противопоставят на нощния живот.

Последната половинката на певицата – ММА боецът Благой Найденов, също е болезнено ревнив и никак не му е приятно, че жена му се кълчи по чалготеки и показва голото си тяло във видеоклипове.

Наскоро двойката е имала сериозно спречкване, след като певицата се съгласила да участва в „Маскираният певец“ (като Макаронът) и започнала всяка събота да излиза с различни оправдания. Още на второто й напускане от дома последвал скандал, заради който се наложило тя да да признае цялата истината, въпреки подписания договор за пазене в пълна тайна за участието си, дори и пред най-близките.

Фенове на закръглената гласовита певица са притеснени от ревността на Благой и се опасяват, че в даден момент ще спре певицата от музикалната й кариера. „Със Зарко имаше същия проблем и тогава избра кариерата. Не мисля, че би жертвала отново семейството си в името на работата, още повече, че последните две години са пагубни за нея, а и за целия жанр като цяло“, пише един от почитателите на фолк гърлата.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share