„Монтана“ иска Великов и петима от „Кариана“

Треньорът на „Кариана“ Веселин Великов най-вероятно ще поеме „Монтана“ от януари, пише „Мач Телеграф“. Поне такова е желанието на шефовете на „Огоста“. Припомняме, че специалистът, който направи чудеса в „Дунав“ (Русе), ще остане без работа след Нова година.

Причината – ръководството на тима от Ерден, който по ирония на съдбата е лидер на класирането във втория ни ешелон, реши да закрие клуба. На „Огоста“ останаха без наставник, след като Никола Спасов почина трагична, след като се зарази с COVID-19.

В „Монтана“ се готвят да вземат и петима футболисти на Ерден по време на зимната пауза. Един от тях 100-процента ще бъде младокът Владислав Цеков – Каската, който играе силно за „Кариана“ от началото на кампанията. Той е собственост на „Монтана“ и е при лидерите във Втора лига като преотстъпен. Останалите от Ерден, които вероятно ще акостират в „Огоста“, са Николай Дичев, Евгени Игнатов – Бамзе, Борислав Дамянов и Емануил Личев.

Още от едно място се носят слухове, че има интерес към Веселин Великов. Това е Ботев (Пд), където властва треньорска криза, след като Ферарио Спасов хвърли оставка.

Самият Великов, коментира пред „Мач Телеграф“ бъдещето си. Оказа се, че за момента то е неясно. „Нямам нито една оферта засега, нито съм водил разговори с представители на който и да е клуб. Няма нищо нито от „Монтана“, нито от „Ботев“ (Пд). Иначе съм поласкан, че моето име се спряга за треньор на толкова голям клуб като „Ботев“ (Пд)“, заяви Великов.

Previous post Казват кой парламент има право да гласува нова Конституция
Next post От днес: България вече няма национален селекционер