Младоженците Боби Турбото и Калина искат дъщеря

Младоженците Боби Турбото и Калина искат дъщеря

Новината за сватбата на една от най-атрактивните бивши депутатки в последните 30 години Калина Крумова дойде като неочаквана изненада за широката публика. Тя и нейният избраник Боби Турбото, както е по-известен актьорът Борислав Захариев, се ожениха преди седмица в Созопол.

Двамата положиха огромни усилия, за да запазят в тайна връзката си. Те пристигнаха пред църквата „Св. Никола“ в Стария град с бял ролс-ройс, а тежката сватба беше в комплекс „Аполония Резорт“ край морския курорт. Сред гостите беше и 20-годишният син на булката Николай, който е от първия брак на Крумова с бизнесмена Николай Филипов, пише „Галерия“.

Романтичните кадри на младоженците от медения месец в социалните мрежи са от морето и личи, че двамата са повече от влюбени. Калина вече е приела фамилията на съпруга си Захариева. Това е втори брак за Калина и първи за Боби. От години синът на бургазлийката мечтае да има сестричка и тя да носи името на починалия му дядо Калина и Боби, както и приятелите им се надяват това най-после да се случи. Николай-младши сега е студент в Англия.