Мис България 2005 Роси Иванова е по-красива от всякога

Близо 20 години след като Роси Иванова бе коронясана за „Мис България“, днес тя цъфти по-красиво от всякога. 37-годишната Роси продължава да се изявява като модел, въпреки че по-рядко я виждаме из светските среди.

Синеоката брюнетка е с недокоснато от времето гладко като коприна лице. По него не личат и следи от каквито и да било естетични интервенции от типа на хиалурон, филъри или ботокс.

Фенове на красавицата дори я нарекоха българската Анджелина Джоли, долавяйки немалка прилика на миската с холивудската звезда. Дали хубостта ѝ се дължи на ген, или на начин на живот, не знаем, но Роси Иванова със сигурност е една от малкото известни българки, които са заложили на естествената си красота и има защо.

Според Lupa.bg Мис България 2005 отдавна е загърбила проблемите с наркотиците, които е имала пред 15 години, предава woman.bg. От 2014 г. обаче Роси е напълно чиста и вече не докосва никакъв наркотик, се посочва още в изданието. До днес обаче остава загадка кой е мъжът, който я кара да сияе.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share