Мистерия: Ангел и Божидар от Копринка потънаха вдън земя от 3 месеца

Мистерия: Ангел и Божидар от Копринка потънаха вдън земя от 3 месеца

3 месеца без следа от 5-годишния Ангел и неговия баща Божидар Радев от казанлъшкото село Копринка, съобщиха от полицията в Стара Загора.

„Няма никаква причина да изчезнат. Бяхме вкъщи, когато мъжът ми каза, че отива до магазина. Не сме се карали изобщо”, обясни жената на Божидар – Джевдие.

Сестрата на изчезналия мъж – Лилия, каза, че вече нямат надежда, но се надяват някой, ако чуе или види нещо, да се свърже с полицията.

„Извършиха се множество издирвателни мероприятия, но засега двамата не са открити. Ловни дружинки и Гражданска защита помагаха при търсенето. Използваха се и дронове“, заявиха от полицията в Стара Загора.

Ангел и Божидар са напуснали дома си на 5 март около 18.00 ч. За последно са били забелязани в района на селото с лек автомобил „Мерцедес Ц 200 компресор“, сив на цвят, без регистрационни табели, съобщават от МВР пред „Лупа“.

За този лек автомобил се твърди, че бил без регистрационни номера. Шофьорът Божидар пък нямал шофьорска книжка, и по тези две причини предпочитал да кара колата си вечер и по черни пътища.

Божидар Радев е среден на ръст, с нормално телосложение, черна къса коса. Когато е изчезнал, е бил облечен със зелена блуза с дълги ръкави, черно зимно яке с качулка с кожени ръкави и черно долнище на анцуг.

Момченцето – Ангел Радев е носело тънка розова блуза с дълги ръкави и с изображение на Мики Маус отпред и сиво долнище на анцуг с разноцветни хоризонтални черти отстрани на двата крачола. Обуто е с черни маратонки, а на ръката си носи златна гривна с надпис „Ангел“.