Мисис Баба показа истинската си майка, разкри и защо е била осиновена

Зрителите познават Дони Василева от „Фермата“, когато тя публично пожела да открие биологичните си родители. Пред bTV тя се появи с майка си Татяна Маринова.

Дони Василева успява да открие майка си през след 20-годишно търсене, „35 години, след като научих, че съм осиновена“.

„Всеки ден очаквах, че като ходя по улицата и срещна русичко, синеокичко – такова, каквото съм го видяла няколко дни след раждането, докато бях там. Раждам в „Майчин дом“, всъщност съпругът не искаше трето дете и той самия настоя да оставим детето друг да се грижи за него, като не предполагаше, че твърде рано след това ще реша да се разделя с него. Не можах да издържа“, разказа Татяна Маринова.

„Тя е била безгласна буква. В онези години жената не е можело да взема, каквито и да е решения. За съжаление, до ден днешен някои жени живеят по този начин“, добави Дони Василева.

Те подписват едни декларации, в които се казва, че по никакъв начин нямат право повече да се интересуват от това бебе. През тези 50 години никой, освен Татяна и съпругът ѝ, не са знаели за раждането на бебето.

С помощ на адвокат Дони Василева успява да се свърже с биологичната си майка през май.

„Нашата голяма цел е да подкрепим адвокат Жанета Бюлейкова, която се бори за промяна в законодателството – да имат право биологичните родители да се търсят и намират, защото това е изключително важно“, каза още Дони Василева.

„Аз имам две сестри и един брат. Аз имам и две дъщери. Представете си, че дъщеря ми се запознава с първия си братовчед или, не дай си Боже, с вуйчо си, чичо си и т.н. Може да се получи едно кръвосмешение, това е грях. Не трябва да се допускат тези неща. Всеки има право да знае“, каза тя.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share