Мераци в ефира: Венета Райкова заби младо гадже

ТВ водещата Венета Райкова май има нов мъж в живота си, пише fakti.bg. В последните седмици популярната водеща на предаванията „Горещо” и „Папараци” намекна, че е щастлива в личен план, а според нейни съседи в дома ѝ често се отбива млад мъж. А преди дни папараци заснеха тв звездата буквално да грее до неизвестен кавалер.

Във вторник сутринта Венета се отдаде на сладки приказки в компанията на висок непознат господин. Мястото на действието беше една от големите книжни борси у нас, където Райкова прекарва голяма част от времето си напоследък в трескава подготовка около излизането на новата ѝ книга „Куклите“. Дали обаче това е мистериозният мъж, вдъхновил на авторката на няколко бестселъра да напише последната си книга само за три месеца?

Във вторник сутрин Райкова пристигна в добро настроение с лъскавата си кола, която си подари сама за рождения си ден миналата година. След кратък разговор с младия мъж двамата влязоха заедно в сградата и прекараха целия ден в склада на издателството. Там в продължение на една седмица писателката подписваше книги, на което станахме свидетели благодарение на видеата и снимките в профилите ѝ в социалните мрежи, пише „Уикенд“.

Новият роман на Венета „Куклите“ се превърна в една от най-горещите теми в светските среди най-вече заради скандалната си корица и историите за тайния живот на най-хитовите певици у нас. Въпреки че разкрива пикантни детайли за родните звезди, журналистката продължава да отказва да дава интервюта и да коментира своя личен живот.

 

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share