Ментета „ОК“ наводниха София, дерат кожата на клиента

Менте-бакшиши, представящи се за коли от „Ок Супертранс“ са наводнили стоянките в София и дебнат за наивници. Копърките нарочно слагат стикера с цените така, че да се виждат трудно и да примамят бързащи и недогледали столичани.

Вместо за 79 стотинки за километър, каквато е обичайната тарифа на повечето такси-компании в момента, въпросните ментаджии возят за 1,29 лв. на километър. Така сметката и при най-малкото разстояние излиза повече от солена.

Клиентите пък се качват в жълтите коли, без да гледат, щом видят логото на добре познатата солидна фирма. Щом обаче броячът започне да трака, става ясно, че прецакването е сигурно.

Щом потърпевшите се усетят, бакшишите обаче обясняват, че са от фирмата „Заедно за Европа” и не знаят нищо повече. Шофьорите обясняват, че всичко са си написали и клиентът няма право да оспорва сметката.

Тарикатите чакат на много места в София и разчитат на дефицита на чакащи по стоянките таксита. Затова, ако се качвате в ОК-такси, първо погледнете стикера с цифрите – той ясно ще ви покаже на каква кола се качвате.