Мелания се сбогува с Белия дом

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп се сбогува с Белия дом, като за милионите си фенове тя отправи специално послание в социалните мрежи.

В почти седемминутно видео тя отдаде почит на служителите на първа линия и призовава американците да не изоставят ценностите си.

Винаги помнете, че насилието никога не е отговорът и никога няма да бъде оправдано, каза още тя, въпреки че тя не спомена директно щурма на Капитолия от 6 януари, който доведе до импийчмънта на президента Доналд Тръмп.

Мелания говори и за кампанията си „Бъди най-добър“, призовавайки хората да „бъдат посланик на“ Бъди най-добър „.

„При всички обстоятелства моля всеки американец да бъде посланик на Be Best. Да се ​​съсредоточим върху това, което ни обединява. Да се ​​издигнем над това, което ни разделя. Да избираме винаги любовта пред омразата, мира пред насилието и другите пред себе си.“, каза още тя.

Първата дама обаче ще напусне с рекордно нисък рейтинг на популярност, както показва скорошно проучване на общественото мнение.

Според резултатите от него, 47 процента от анкетираните оценяват представянето ѝ като Първа дама като отрицателно. За 62 процента, същото е представянето на съпруга ѝ.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share