Мегз успя да пробие и в Дубай, вижте какво направи

Мегз успя да пробие и в Дубай, вижте какво направи

Миглена Каканашева, която е популярна с псевдонима си Мегз, заряза успешния си моден бизнес в България и заживя чак в Дубай. Това се случи преди цели две години – време, в което изглеждаше, че дизайнерката е претърпяла много голяма промяна.

В този период тя се отрече от екстеншъните и хиалурона, стана шаман, почти се отрече от грима, започна да споделя всякакви дълбоки размишления за живота на фона на екзотични гледки, припомня woman.bg. Междувременно се заговори, че е открила любовта в лицето на богат арабин, но тази информация така и не беше потвърдена от самата нея.

Но явно любовта ѝ към модата е безгранична и Миглена отново се завърна към бизнеса си, като стартира проект в Дубай.

Ето какво сподели за новото си начинание самата тя в социалните мрежи:

„На 26.01.2021 – преди две години взех най-трудното решение в живота си – да затворя безценната си марка МЕГЗ. Дори сега, когато пиша тези думи плача, защото беше толкова тежко и болезнено. Как е възможно: Джулката със секси клинче и на токчета за изписването. Къде ѝ е корема? (снимки) Джулиана Гани показа как минават първите дни с бебето и съобщи страхотна новина (видео) Какво се случва, когато гаджето на Коцето си изтърве сапуна в банята (видео) Започнах да шия дрехи на ръка за себе си, когато бях на 13 години. Всеки ден създавах рокля за себе си и ходех на училище с нея. Толкова бях отдадена на таланта и мечтата си, буквално живеех за нея, че без да осъзнавам, минаха 17 години от живота ми.

Погледнах се на 30 – успешен и известен работохолик, с драматичен личен живот, пълен с всякакви проблеми, никога не задоволен, независимо колко успешен, критикуващ себе си през цялото време, напълно нещастен. Определено не беше това, за което мечтаех. Щастливо, колкото и да е трудно – бях достатъчно смела да скоча от изключително високо – вярвайки, че някак ще се науча да летя… И аз го направих. Оставих най-важното нещо в живота си по това време, за да потърся значението в себе си. Две години бях изцяло посветен на пътуването си навътре.

Преместих се в Дубай, преобразя напълно себе си и живота си. Пътувах, пишех, рисувах, танцувах, създадох само трансформационно пътешествие и 750 жени скочиха с мен в него. Аз родих второ себе си. И бях наистина щастлив. Не познавах тази страна на живота и я обичах толкова много, но нещо вътре в мен мълчаливо чакаше и мечтаеше за пълна реализация. Исках всичко.

Преди шест месеца започнах да създавам бранда си тук в Дубай. Започнах от самото, самото начало – както преди 12 години в моята страна. Създаване на цялата визия, концепция и бизнес план. Намиране на подходящи партньори, производство, доставчици, създаване на екип от всичко това. И всъщност превръщам в реалност всичките си планове. Това бяха изключително тежки работни шест месеца за мен и всички замесени и искам да кажа огромно благодаря и браво! Надявам се, че ще харесате новото ми творение. Направих го!!!!!!!! Добре дошла отново, моя безценна любов! Толкова ми липсваше!!!! Обичам те безкрайно много!“