Мария Силвестър отново си хвана младо гадже

Мария Силвестър отново си хвана младо гадже

ТВ водещата Мария Силвестър отново се носи на гребена на вълната на щастието след раздялата със 17-години по-младия от нея Михаил Пенев, с когото скъсаха миналото лято. Дълго време тя се беше отдала само на краткотрайни авантюри, докато не срещна новия си любим. Новото ѝ гадже пак е по-младо от нея и двамата излизат заедно отскоро, пише „Галерия“.

Двамата се запознават покрай общи приятели и любовта ги връхлита почти моментално, но все още не живеят под един покрив. Мария не бърза и да го представи и на 15-годишния си син Давид.

Момчето изключително трудно преживява раздялата на известната си майка с баща му – певеца и актьор Силвестър Силвестров, и дори тръгва на психолог, за да преодолее промените. „Аз съм съзнателен и много разумен човек и дори да има човек до мен, не бих го запознала с детето си толкова бързо и не бих заживяла с него така мълниеносно. За мен синът ми е най-важният фактор, който ще определи дали ще бъда с някой или не“, сподели преди време Мария, която също преживява доста драматично развода си със Силвестър.

Двамата бяха женени 15 години и минаваха за едни от най-хармоничните двойки в родния шоубизнес и затова раздялата им през 2015 година изненада мнозина. Двамата дълго време бяха в обтегнати отношения и си разменяха остри реплики по медиите, но днес са заровили томахавките заради сина си.

Мария дори преди време си позволи да сподели с последователите си в Инстаграм изненадващи разкрития за края на връзката им.

„С Давид живеехме в апартамента на приятели, които ни го дадоха, докато се съвзема от развода. На 37 години останах на улицата и осъзнах, че трябва да започна от нулата. Така че, докато гледаш някой на екрана или няма значение къде, усмихнат, забавен, елегантен, ти не знаеш каква му е битката. Този пост е за силата. Каквото и да коства тя. И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци, не спят с мъж, за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото „така трябва“, а защото не искат да си менкат травмите, докато не ги осъзнаят и разберат“, емоционално сподели Мария.