Мария Илиева успя да смъкне 20 килограма

Мария Илиева успя да смъкне 20 килограма

Мария Илиева е отслабнала значително за отрицателно време, видя репортер на „Уикенд“. След като в продължение на повече от година звездата беше критикувана, че не може да свали натрупаните по време на бременността килограми и след второто раждане и продължава да изглежда като бременна, сега вече тя изглежда поне с 20 килограма по-слаба от преди. Все повече певицата започва да се връща към визията си отпреди да стане майка за пръв път.

Промяната във външния вид на Мария Илиева е станала почти светкавично, забелязват наблюдателни фенове на изпълнителката. През лятото тя продължаваше да носи с достойнство наднормените си килограми и обясняваше в свои публични изяви, че е нормално наскоро родила жена на нейните близо 45 години да изглежда пълна. В това звездата е права, но е любопитно как е успяла за не повече от 2-3 месеца да се раздели с всички излишни мазнини, които в продължение на повече от година разваляха снагата ѝ.

Известно е, че Мария роди второто си дете дъщеря си София, през лятото на миналата година. Тя не си взе отпуск по майчинство, а започна работа възможно най-скоро след щастливото събитие. Това даде възможност на всички, които се интересуват, да видят по какъв начин втората бременност се е отразила върху фигурата на звездата. В продължение на повече от година тя все още носеше доста излишни килца и се чудеше как да ги прикрива. Не е ясно точно колко е тежала, но съдейки по вида ѝ при не много голяма височина е стигнала поне около 85 кг. Преди дни обаче звездата се появи на светско събитие и изненада приятно всичките си фенове. Тя отново изглежда стройна и секси, както открай време я познават. Продължава да носи любимите с високи токчета, но вече не защото се надява, че допълнителните сантиметри ще прикрият част от излишните килограми, а само за да подчертае позитивната промяна във външния си вид.

Говори се, че звездите напоследък ползват лекарства за диабетици, с които отслабват светкавично. При Мария Илиева обаче случаят едва ли е такъв, тъй като тя е достатъчно интелигентна, за да не прибягва към подобен опасен за здравето метод. По-скоро е успяла да ограничи въглехидратите и е започнала да се придържа към модерния кето режим на хранене, с който всички мазнини изчезват за отрицателно време.

Основен неин стимул за гладуване е любимият ѝ човек Александър Междуречки. Откакто са заедно, той не се отделя от нея, въпреки че не се появява в медиите. Репортери на „Уикенд“ неведнъж са забелязвали половинката на звездата да я придружава на светски събития, на които изрично моли фотографите да не го снимат. Тъй като е харесван мъж, Мария Илиева едва ли е спокойна за връзката си с него, докато разхожда наднормени килограми. Явно се е взела в ръце и е успяла да влезе във форма, за да намали до минимум риска мъжът ѝ да започне да се оглежда встрани.

Наред с отслабването звездата май се е постарала да премахне от публичното пространство възможно най-голяма част от „дебелите“ снимки, които пазят спомена за доскорошните габарити на фигурата ѝ. От интернет например са изчезнали почти всички снимки с нея от концерта на Любо Киров в зала „Арена Армеец“ миналата есен. Там певицата беше гост звезда и се появи на сцената в минижуп, който разкриваше твърде едрите ѝ крака, покрити със солидна доза целулит. Няма ги и снимките от финала на „Гласът на България“ по Би Ти Ви, където звездата пя с Борис Христов от отбора на Иван Лечев. Тогава тя се показа в, меко казано, странен тоалет къса и много широка – рокля, която я караше да изглежда още по-пълна. Все още могат да се открият записи от тези събития, но не и снимки от тях.

С първата си бременност Мария успя да отслабне бързо, но пък отгледа сина си без баща му. Звездата твърди, че бащата на второто и дете е любовта на живота ѝ. Не е изключено да е имала навик да утешава разбитото си сърце с вредни калории. Явно обаче този неприятен навик вече е в миналото.