Мария Илиева бременна с второ, заченала инвитро

Мария Илиева е бременна с втора рожба. Певицата от дълго време не се е показвала с мъж до себе си, което води до заключението, че е заченала инвитро.

От месец изпълнителката на „Твоя“ отказва светски мероприятия, а последната й телевизионна изява бе в шоуто на Цитиридис в средата на септември.

Само няколко дни по-късно Илиева е била сред очакваните гости на представянето на документалния филм „Направи го сега: Приказки за бъдещето“, в който участва заедно с автора на лентата Петя Дикова и Юлиана Дончева.

За всеобщо изумление обаче певицата не се появила на премиерата на филма със свое участие, като според запознати обичайните неразположения при бременните са я възпрепятствали да уважи събитието.

Отсъствието на Илиева в социалните мрежи също затвърждава версията, че се е покрила в очакване на второто си дете. За това подсказва и липсата на всякакви ангажименти в близките месеци. Певицата засега предпочита да мълчи по въпроса, но втората й бременност буди сериозно любопитство сред феновете й.