Мария Бакалова вече цъфна на семейна снимка като снаха

Мария Бакалова вече цъфна на семейна снимка като снаха

Българската гордост в Холивуд Мария Бакалова вече не крие, че върви към сватба. Актрисата се появи на обща снимка със семейството на своето гадже Валери Григоров, син на двукратната олимпийска шампионка в спортната стрелба и единствен българин с пет олимпийски медала Мария Гроздева.

Именно гордата майка и пусна първи снимки във фейсбук профила си с евентуалната бъдеща снаха.

Снимките са правени във Франция. Едната е от град Анси, а другата от Ивоар, който се намира на френския бряг на Женевското езеро.

Номинираната за „Оскар“ Бакалова наскоро потвърди връзката си със сина на Мария Гроздева и участник в „Игри на волята“ Валери Григоров, който е известен каскадьор. Той е кръстен на баща си Валери, дългогодишен треньор на Гроздева.

„Любовта ни пламна по време на работа“, споделиха двамата влюбени пред Нова тв преди две седмици. Те са се запознали на снимачната площака по време на работа и привличането е било взаимно.

Бакалова се отдаде на ваканция след като приключи снимките на българския късометражен филм „Това, което остава“. Режисьор е Димитрис Георгиев. Той е и автор на сценария заедно с Марий Росен.

Освен Бакалова в актьорския състав са още Захари Бахаров, Елена Телбис и Маргита Гошева. Главната роля изпълнява Ян Лозов.