Малки скинове вилнеят в парк, замерят хората с яйца

Малки скинове вилнеят в парк, замерят хората с яйца

Група тийнейджъри се опитват да създадат напрежение в Цар-Симеоновата градина в Пловдив. Деца и тийнове от различни възрасти са вилняли в парка, като са замервали хората с яйца.

Читатели на TrafficNews сигнализират за „публичен конфликт, който Общинска полиция трудно овладява“. Групичката се организира от два дни в социалните мрежи. Според източника, става дума за футболни запалянковци на възраст между 14 и 20 години. Според очевидци обаче на мястото е имало и деца на видима възраст 7-8 години.

По първоначална информация, целта на „акцията“ била да се търси конфликт с представители на ЛГБТ общността под тепетата. Свидетели на случващото се разказват, че скиновете подгонили друга групичка, а някои от тях били „въоръжени“ с дървени палки. При вида на униформени в района се разпръснали, но минути по-късно двете групи се събрали отново.

Преди минути скиновете обиколиха градината с викове „Има ли п…..ли?“. Те обаче отново се разпръснаха, веднага щом зърнаха служители на Общинска охрана.

„Това напрежение утре ще се пренесе в училище! Родителите трябва да контролират децата си, за да не се стига до такива ситуации“, апелира читателка на TrafficNews.