Малката Джулка стегна куфарите за работа извън ЕС

Да напусне границите не само на България, но и на Европейския съюз по работа – това очаква Джулиана Гани и мъжът до нея Илиян Найденов. Изкусителката не бърза да издава къде я водят професионалните й ангажименти.

Даде подсказка на последователите си онлайн обаче че живакът скача нагоре в държавата, в която отива, в сравнение с температурите тук.

„Като едни от най-пътуващите хора, които сте виждали, можете да си представите колко трудна година е 2020 за нас! Въпреки това най-сетне отиваме на топло и то на едно мноооого специално място! Дали ще познаете кое е то?“, написа Гани, която се прочу от „Вип Брадър“ като Малката Джулка.

Бали, Малдивите и Турция са само няколко от предположенията на феновете й онлайн. Сред дестинациите, към които те предполагат, че се отправя Гани, е и Филипините, където тя се прочу като „европейска плейбой звезда“, а в началото на миналата година местни клубове наддаваха, за да я задържат за редовни участия в програмите им.

Пътуването ще е за кратко обаче, а на него Джулиана и Илиян няма да вземат сина си. „Много смешно ми стана като видях колко се радва Давид на куфарите. Само че той не разбра, че остава на гости при баба си“, намигна Мис Силикон 2013, като уточни, че наследникът й няма да може да отиде на почивката с нея, защото работата й на терен няма да го позволи.

Previous post Ожънаха 80 кг канабис в селски двор в Малко Дряново
Next post Президентът Радев: ГЕРБ внесе недоносче, а не Конституция