Маг Ивайло: Няма такова нещо като бяла магия!

Магията е влияние върху съдбата на човек пряко волята му. Който си мисли, че има бяла магия, греши, защото всичко, което руши предначертаното, е зло, казва маг Ивайло – специалист по парапсихология, който се занимава единствено с разваляне на магии и изграждане на защита.

„Не съществува заклинание, което може да накара някого да се влюби във вас – категоричен е той. И предупреждава, че магията за любов е равносилна на магия за нещастие. – Когато използваме различни методи, за да принудим някого да ни обикне, ние нарушаваме вселенските закони и объркваме както неговия живот, така и своя.“

Той обяснява, че човешкото тяло има биополе и както кожата ни пази от проникването на микробите, така аурата ни защитава от лоша енергия. Когато аурата ни е по-слаба, болни сме или изнервени, тогава е лесно тя да бъде пробита от злонамерени мисли. Магът твърди, че както напредват технологиите, така и магьосниците се развиват в своята изобретателност по пътя към злото. Можем да се предпазим от такива хора с Киприяновата молитва – единствената църковна молитва срещу магии, но тя задължително трябва да се чете от някой свят човек, за да помогне. Не е важно дали сме кръстени, а дали сме дълбоко вярващи.

„Добра магия няма, дори да е за любов, за щастие, тя променя жизнения път, изкривява го. Дори за кратко да повлияе добре, винаги има „реакция на опънатия ластик“ и се връща с обратна сила. Съдбовните моменти са като пъзел – те са предопределени. Когато разместиш някой от тях, за да вкараш друг елемент, се размества цялата редица до края на живота на човека. Правят магия за любов например. Уж действа за месец-два, но после момичето до края на дните си не среща подходящ партньор, остава объркано и не може да намери своята половинка. Затова съм против правенето на магии“, коментира специалистът.

Previous post 11 септември 2001 г. – Атентатът, който промени света
Next post Кросоувърите предпочитани от купувачите в Европа