Маги хвърли голяма бомба за Слави и Краси Радков

Маги хвърли голяма бомба за Слави и Краси Радков

Във финалната вечер на „Като две капки вода“ продуцентът Маги Халваджиян разкри нещо любопитно за победителя Краси Радков, което предизвика много коментари в социалните мрежи след това.

„Имаше голям риск Краси Радков да не участва в шоуто „Като две капки вода“, заяви Маги по време на традиционната си финална реч. И обясни как е потърсил Слави, за да може актьорът да стане част от предаването, както и каква е била реакцията на самия Радков след офертата.

„Аз се обадих на Слави, който е негов мениджър и му казах, че много искам Краси да участва. Разбрахме се, че той ще говори с него. На следващия ден Краси ми се обади и му каза: „Човече, какъв кеф, че ще водя „Капките“. Аз обаче, му казах, че го каня за участник. Последва тишина, след което той каза, че се отказва, защото не може да пее. Влезе с голямо недоверие, че няма да се справи с пеенето“, каза още Халваджиян, но поясни, че впоследствие с всяко свое изпълнение на сцената Краси Радков е ставал все по-добър и по-добър.

И в крайна сметка продуцентът се оказа прав в оценката си и актьорът триумфира като победител в юбилейния сезон на шоуто.