Маги за Ергена след финала: Видях един човек, когото не познавам – категорично!

Финалистка в третия сезон на „Ергенът“ Маги Томова гостува в „Преди обед“, за да сподели пред Яна Донева емоциите след неочаквания финал на романтичното риалити.

„Миналата седмица Алек ти гостува тук, в това студио, и беше много по-различен. Видях един човек, когото не познавам. Категорично! Бях му простила, но след всичко това, което чух, все още не мога да простя. Той се отрече от всичко“, сподели 36-годишната дама, която е управител на столично заведение.

„Няма сценарий в предаването. Никой не може да ти каже какво да говориш. Алек не ме е карал да се чувствам несигурна в чувствата му. Но тук, при теб, усетих, че се отрича от всичко.

Било му много трудно да държи усмивката на лицето си, а аз вярвах на тази усмивка. Срещите с него ме зареждаха. Вече не вярвам на нищо, което се е случило. Александър тук, в това студио, ми отне всички спомени, които исках да запазя“, разочаровано призна Магдалена пред Яна Донева.

Тя е категорична, че вече не би потърсила Алек след неговата постъпка.

„Три месеца надскачах себе си, защото в реалния живот не правя първата стъпка. Открих се напълно пред него. Ако се видим случайно на улицата, няма да кажа нищо, достатъчно говорих 3 месеца. Ще се опитам да слушам, макар че едва ли бих повярвала на думите му“, сподели Маги.

Финалистката допълни, че с Алек не са се виждали от финала на снимките в Родос.

„Не го упреквам за решението му. Просто съм шокирана от това, което чух тук, в студиото“, казва към днешна дата Магдалена, която в началото на романтичното риалити получи от Ергенът специалната розова роза за най-добро първо впечатление.

„От тази роза започнаха проблемите, защото другите момичета видяха, че той има по-специално отношение към мен. След като изгледах епизодите, съм изненадана какво са коментирали дамите по време на синхроните. Изненадана съм много и от Надежда“, сподели Маги в студиото на bTV.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share