Маги Джанаварова показа, че не е изгубила сексапила си

Макар Маги Джанаварова вече да е в напреднала бременност, тя не е от онези дами, които се крият в този период от суеверие или страх, а се наслаждава на последните дни от бременността си на макс. Гласовитата изпълнителка, която обяви, че чака първата си рожба с емоционален пост в социалните мрежи преди около два месеца, показа солидна доза сексапил от плажа, дни преди най-важното събитие в живота си.

Певицата показа страхотна форма и екстравагантен лилав бански, които нямаше как да не предизвикат внимание и коментари сред последователите ѝ във виртуалното пространство, с които тя редовно споделя как протичат дните ѝ, пише Шоу Блиц.

„Вече съм в 36-та седмица и няма да ви лъжа, че в мен нахлуват всякакви мисли и напрежение. Вълнувам се, щастлива съм и в същото време малко се страхувам от неизвестното. И аз, като всяка бременна, си имам своите недостатъци и проблеми, като например това, че ми се появиха доста спукани капиляри, но гледам да не им обръщам много внимание.

Концентрирам се върху хубавите неща, които ми носи това „пътуване“, и това също е избор. Всичко е толкова индивидуално, че няма как да сравняваме бременности. Днес съм щастлива, че успях да стигна до морето и да се заредя преди големия ден… а той може да е всеки един от тук нататък“, пише красивата певица под изкушаващото видео.