Любовна мъка разтресе „Фермата“! Даяна търси новия

Даяна Ханджиева стана популярна с една от главните роли в сериала „Скъпи наследници”, а сега трупа нови точки в риалитито „Фермата“. Свързваха името й с режисьора и какъв ли още не Ники Илиев, с това не певеца Орлин Павлов.

Истината е, че актрисата още не може напълно да забрави бившия си приятел Кристиян. Обещаващият баскетболист живе в САЩ и играе в местен отбор, а разстоянието и различните му възгледи за живота го разделили с участничката във „Фермата”.

След разлъката с бившия 27-годишната хубавица се оказала изправена на житейски кръстопът. Неотдавна кариерата и личният й живот вървели по вода, но след „Скъпи наследници” предложенията за нови роли секнали, а любовната й връзка се разпаднала.

За да се справи с несполуките, усмихнатата брюнетка започнала да търси корена на проблемите. Тя решила, че трябва да преоткрие себе си и да се промени – да загърби голямото си его, желанието за контрол и страхът от промени. Точно тогава продуцентите на предаването „Фермата” се свързали с нея и Даяна с охота приела да участва.

Селският живот не я притеснявал изобщо, а и се надявала, че ще открие нови приятели, защо не и нова любов. Още със старта на риалити формата илюзионистът и общински съветник от Габрово – Йордан Белев, успя да спечели симпатиите на Ханджиева. Макар че е сериозно обвързан и дори сгоден, фокусникът често търси вниманието на актрисата, тя също не е безразлична към него. Докъде ще стигнат отношенията им обаче, зрителите тепърва ще разберат.

Преди да влезе във „Фермата” Даяна сподели, че раздялата с баскетболиста Кристиян е била повратен момент в живота й. Допреди няколко месеца звездата от „Скъпи наследници” отскачаше често до САЩ, където бившият й играе в колежански отбор.

Разстоянието и несигурността обаче довели до безвъзвратен край на отношенията им. Актрисата останала без роли, без сериозна работа и без любов. „Очаквах, че на тази възраст ще съм постигнала много повече – че ще съм омъжена и ще имам големи успехи в кариерата си. Вместо това имам чувството, че съм стигнала доникъде“, оплака се Ханджиева пред останалите участници във „Фермата” навръх рождения си ден.

Преди две години усилено се шушукаше, че актрисата има връзка с Ники Илиев. С него си партнираха в сериала „Скъпи наследници” и това породи доста клюки по техен адрес. Някои дори обвиниха Даяна, че е причина за развода на режисьора и Саня Илиева. Слуховете обаче бяха попарани, след като красавицата показа гаджето си Кристиян.

„Не съм спала с Ники! Само колеги и приятели сме!”, категорична е риалити звездата. Техни колеги обаче се кълнат, че са ги виждали да се целуват на публично място.

Интересна подробност е, че Ханджиева не е завършила НАТФИЗ. Тя следва „Реклама” в Нов български университет. Известно време е работила по специалността си, но не й харесало, защото се налагало да стои в офис от 9 до 17 часа. Казва, че актьорската професия винаги я е привличала, но не се решила да кандидатства в НАТФИЗ от страх, че няма да успее да пробие в арт средите.

За ролята в „Скъпи наследници”, която я направи известна, я избрали без да има диплома за актриса, без да е известен фотомодел или манекенка и без да има никакви връзки в индустрията. Когато ѝ съобщили, че ще се снима като лекарката Катерина в поредицата, Даяна не можела повярва.

Даяна няколко пъти е била на студентска бригада с САЩ и точно там се запознала с бившия си Кристиян. В Америка актрисата работила какво ли не, за да се издържа – разнасяла пици, даже танцувала в нощен клуб.

„Може би тук трябва да уточня, че съм била дрехи и нямаше пилони. Все още има едно закостеняло мислене, че танцьорка в нощен клуб задължително означава да се въртиш полугола, а това не е така”, споделяла е Ханджиева.

Що се отнася до предпочитанията й към мъжете, актрисата казва, че ги харесва по-високи. „Харесвам предимно синеоки и зеленооки мъже, макар че най-голямата ми любов беше с тъмни очи. И да са по-високи от мен! В крайна сметка обаче не мисля, че има някакви задължителни характеристики. Важно е просто да ми харесва като характер – да ми е леко с него, да не ме товари с излишни глупости, да не ми се сърди”, твърди звездата от „Фермата”.

Тя се надява след края на формата кариерата й да тръгне нагоре и отново да започнат да я търсят за роли. Театърът не я привлича, но киното силно я вълнува и и искрено вярва, че големият й пробив тепърва предстои.