Луд екшън в Слънчев бряг! Полицаи гърмят по шофьор на Мерцедес

Полицията арестува 27-годишен мъж в Слънчев бряг, съобщиха от ОДМВР – Бургас. На 28 септември т.г. около 03.20 часа на главната алея до спирка „Палма“ в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър подали сигнал със стоп-палка за спиране на лек автомобил Mercedes, със старозагорска регистрация, движещ се в посока Несебър.

Водачът на автомобила не се подчинил на полицейските разпореждания и продължил движението си, като е спрян до входа на ресторант „Кондор“.

Установено е, че автомобила е шофиран от старозагорец. Водачът е тестван за употреба на алкохол (дрегерът отчел – 1,93 промила). Старозагорецът е отведен за вземане на кръвна проба за химически анализ, като при слизане от служебния автомобил пред входа на Центъра за спешна медицинска помощ в Несебър (след като са му свалени помощните средства (белезниците)), побягнал в посока ул. „Иван Вазов“.

След кратко преследване и възпроизведени изстрели със стоп-патрони със служебното оръжие във въздуха, старозагорецът е задържан в близост до хотел „Виго“. По случая е образувано бързо производство.

 

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share