Лоши новини за Юксел Кадриев, намеси се бившата му

Мистерия в нюзрума на bTV разтревожи зрителите, свикнали да виждат Юксел Кадриев на екран. Близо три седмици водещият на новините липсваше от централната емисия, а публиката се питаше къде изчезна той и защо вместо него и Виктория Петрова всяка вечер гледат една и съща двойка – Иван Георгиев и Лиляна Боянова.

Колеги на новинарите разкриха, че 47-годишният Юксел е станал поредната жертва на Ковид-19 в медията. Това принудило бившата му съпруга оперната певица Бонка Георгиева-Ласло, която от няколко години живее в Сърбия с втория си съпруг Янош Ласло, да се намеси и да прибере дъщеря им при себе си. 19-годишната им щерка Габриела е първокурсничка по „Маркетинг” в НБУ, но заради дистанционното обучение в родните вузове, учела по интернет.

В началото на ноември тв звездата от Оряхово се появил в нюзрума кашлящ и с хрема. Ръководството на телевизията разпоредило щателна дезинфекция под предлог, че случаите на журналисти с коронавирусна инфекция са зачестили. Здравословните проблеми на водещия обаче били запазени в тайна от страх, че бъдещите гости няма да искат да стъпят в предаванията, за да не лепнат заразата.

Кадриев, който от година и половина има връзка с 35-годишната гъркиня Мария страдал, че е разделен от любимата си. Както „Уикенд” писа, всяка седмица водещият пътува до Солун, където живее красивата блондинка и прекарва с нея почивните дни. Вероятно при някое от многобройните си пътувания Юксел е лепнал заразата. Възможно е обаче журналиста да се е заразил и в самата телевизия, където през октомври имало доста болни.

Точно на 18 ноември Кадриев се завърна на малкия екран и смени Иван Георгиев. Според телевизионери младокът се справял доста по-добре от титуляра, тъй като имал перфектна дикция и не правел лапсуси, които да изнервят зрителите.

Юксел се оказа поредният журналист, заразен с коронавируса. В началото на ноември и друг кадър на Би Ти Ви – водещият на „120 минути” Светослав Иванов, също съобщи, че е болен. Преди няколко седмици журналистът от БНТ Георги Любенов пък обяви, че пипнал заразата и макар че нямал никакви симптоми, две седмици не беше на екран. С инфекция се оказа и дебеланкото Мариян Станков – Мон Дьо от Нова телевизия, който притеснен за здравето си дори се разплака в ефир. Под карантина заради контакт с болен пък се оказа водещата на предаването „Преди обед” Десислава Стоянова.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share