Лили Иванова сломи феновете: Няма да пея до декември 2021-а

Лили Иванова шокира феновете си с крайно решение – примата смята да отложи и турнето си през 2021 г. заради пандемията с коронавируса. При това положение, тя няма да влиза в концертните зали преди декември догодина, стана ясно от публикация на „Телеграф“.

Като крайно стриктен и педантичен човек, топ изпълнителката не искала залите, пред които пее, да са полупразни, а от друга страна пък не желаела да се вижда в ролятя на подстрекател за нарушения на мерките за безопасност. За това и била готова да вземе крайно решение за музикалните си изяви.

Тази година Лили отложи турнето си, като старта му го прехвърли за февруари 2021-а. Само до края на юли трябваше да направи 18 концерта, а след това да продължи и с пространна втора част от тура. Сега обаче се налага да отложи и вече отложения тур. Като ще се наложи отново да пренареди концертите. А и да бъде създадена процедура за връщане на парите и презаверка на билетите. Екипът на Лили обаче я убедил да размисли още известно време дали все пак да не остави някои от изявите в по-големите зали.

Лили обаче щяла да запази няколко прояви през декември догодина. Вероятно софийските й фенове ще я видят около следващата Нова година в зала 1 на НДК, както и на концерт в Пловдив. От екипа й сметнали, че може да има и концерти на открито в летни театри и удобни заведения.

Тези дни примата ще оповести окончателната си програма. Тази година освен издаването на диск със записи от миналогодишните й концерти в НДК, Лили смята да пусне и луксозен мултимедиен проект, включващ албум със стари снимки и спомени, разговори с различни журналисти и др. Част от тези снимки примата вече публикува в социалните медии, а за другата феновете трябва да почакат.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share