Лечителката Надя помага на болни и нещастни със заредена вода

За способностите на лечителката Надя Андреева от близкото до Бургас градче Камено се носят легенди по цялото Черноморие. От дълги години знахарката помага на болни и нещастни по най-обикновен, но 100% ефективен метод – с вода, която зарежда с положителна енергия.

Преди да се отдаде на дарбата си, Надя работела в захарна фабрика. За пръв разбрала за нетипичните си умения на 17 декември 1991 г. Получаването на информация при нея било във вид „мисъл-форма“, а лекуването ставало с глас, поглед и присъствие.

През първите 11 години Надя помагала на закъсали хора само по телефона от работното си място в захарния завод. Така тя провеждала по 60 сеанса на ден, но после решила да се посвети изцяло на лечителския занаят, като се усъвършенствала в зареждането на вода с енергия. Пред къщата ѝ всеки ден се виели опашки, а не връщала нито един дошъл за помощ, дори човекът да е без предварително записване. Най-изумени всички чакащи на прага ѝ оставали от това, че тя нямала конкретна тарифа, не ламтяла за пари и приемала това, което всеки остави, според неговите възможности.

„Преди давах насоки само по телефона, но сега искам лична среща с болния. Той първо трябва да ми се обади, за да разбера дали вярва, че ще го излекувам. Ако вярва, идва при мен с 5 литра вода. Аз ще му я заредя с енергия за 3 месеца. От нея се пие по 25 мл сутрин и вечер“, обяснява Надя. Задължително е обаче водата да се зареди лично на болния човек, а не на посредник. В случай че състоянието на пациента е такова, че не може да дойде на крака при Андреева, тогава водата с енергия може да се даде само на негов близък, кръвен роднина.

Феноменът от Камено лекува всевъзможни заболявания. По форумите гъмжи от благодарствени слова от хора, които са посещавали Надя и с нейна помощ са успели да преборят проблеми с отделителната и хранителната система, вирусни и бактериални инфекции, заболявания на сърдечносъдовата система, на нервната, на дихателната, на половата система, на очите, кожни заболявания и много други.

Лечителката обяснява, че понякога резултатите не идват с първия курс пиене на заредената със специалната ѝ енергия вода. Ако нямало резултат за 3 месеца, се приемала нова доза от водата, но такива случаи на повторение почти липсвали в дългогодишната ѝ практика. Най-голямата гордост на знахарката е, че неведнъж е успявала да повлияе и на онкоболни пациенти, които с нейна помощ успявали да влязат в дългосрочна ремисия. За феноменалните способности на Надя споделят и хора от цялата страна.

„Майка ми беше с много тежка гинекологична диагноза, рак на матката, който не можеше да бъде опериран, тъй като беше в напреднал стадий и беше прораснал в съседните органи. Лекарите ѝ даваха два-три месеца живот. Мама започна да пие водата на Надя и ще стане вече година, откакто здравето ѝ се подобри, напълня, укрепна и се чувства добре“, пише с благодарност Теменуга Ранчева.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share