Лесен древен ритуал за привличане на любовта в живота ви

Силата на мисълта отдавна е доказано работещо действие за успех и вече има много случаи, които доказват, че нещо ще се случи, ако го искаме достатъчно силно и вярваме в него.

Такова бленувано желание на всеки втори човек е любовта. Кой ли не я иска в своя живот, а търсиш ли любов, непременно ще я намериш. Още от древни времена хората са искали да я срещнат и не са се отчайвали, ако не се е получавало.

Ето как са възникнали и интересните обичаи и ритуали, свързани с любовта и нейното намиране. Днес ще ви разкажем точно за един такъв ритуал, с който можете да привлечете любовта.

Той е много простичък и единственото, което ще ви е нужно е листче хартия, на което да напишете името на човека, който искате да е част от живота ви.

Оставете под възглавницата си и нека да стои там до сутринта. След това го вземете, сгънете го на две и го оставете на случайно място навън, така че вятърът да го отвее.

А най-важната част от този ритуал е да не спирате да вярвате в себе си – така ще бъдете истински щастливи, пише edna.bg.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share