Лепа Брена стана комшийка на Ноле и едрогърда колежка

Звездна кооперация се очертава в Белград. Световният №1 в тениса Новак Джокович ще има нови комшии в Белград, пише вестник „Телеграф“.

Имот до неговия купиха звездата на балканската музика Лепа Брена и съпругът й – почетният президент на Сръбския тенис съюз Слободан Живойнович. Те са броили 600 000 евро за цял етаж от луксозна сграда, от който има панорамна гледка към квартал „Нови Београд“.

Брена и Боба още не са се нанесли в новия си дом, тъй като преди това искат да го ремонтират по свой вкус. Двамата посещават жилището два-три пъти седмично, за да инспектират как напредват работниците.

Семейството планира да купи още един етаж, който да подари на най-малкия си син Виктор. 22-годишният мъж има бизнес с ресторанти, а вече почти година е гадже с русокосата Сандра Милякович. Тя е с четири години по-голяма от любимия си и скоро ще стане снаха на Лепа Брена.

В Белград Джокович има и други съседи от музикалните среди. В началото на лятото до него се нанесе и попфолк дивата Кая Остоич. 37-годишната едрогърда изпълнителка получи апартамент от 80 квадрата от половинката си – футболиста на френския Анже Матео Павлович.

Хърватският защитник се бръкна с 200 000 евро за имота. „От предишните си гаджета тя не е получавала нищо. А Матео направо полудя по нея, иска да създадат семейство, да живеят в Белград и лично той настояваше апартаментът да е на нейно име“, разкриха близки до влюбените.