Лелка малтретирала 3-годишно дете в забавачка

Пореден сигнал за малтретирано дете в детска градина. Случаят е от Русе. Бабата на 3-годишно момче твърди, че в понеделник е взела внука си със синини по врата, целият мокър и с чужда блузка, по която имало кръв.

3-годишното момче е записано в първа група на детска градина „Радост” на 1 октомври. На петия ден, откакто посещава детското заведение, медицинската сестра позвънила на баба му да го прибере по-рано, защото имал температура. Жената намира внука си плачещ в коридора на детската градина

„Заварих го да стои на пейката, главата му беше мокра. Забелязах червени петна от одраскване по врата му. Той трепереше и хлипаше. Докато се приберем до вкъщи, той ревеше все едно го колиш. На въпрос какво се е случило, каза „бум,бум”. Питах кой ти прави бум-бум и той каза – госпожата”, разказа бабата на момчето Марина Милкова.

Тя веднага завела внука си на лекар. Според докторката детето било здраво, но не можела да бъде категорична от какво са сините по врата му. Затова вчера с бележката от личния лекар, че Никлаус е здрав, отново го завела в детската градина. Попитала откъде са белезите по детето. Бабата разказва, че медицинската сестра отговорила: „Като не ни вярвате, не го носете”.

Previous post Факир! Мъж обра няколко търговски обекта за една нощ
Next post Кардиологът проф. Иво Петров: Има неглижиране на сърдечно-съдови състояния, заради COVID-19