Лейди Гага шокира: Правихме секс със Салма Хайек!

Лейди Гага шокира: Правихме секс със Салма Хайек!

Каквито и интересни факти за снимачния процес на „Домът на Gucci“ да са очаквали, че ще чуят хората, присъствали на лондонската пресконференция на лентата, то надали изобщо са предполагали, че сред тях ще бъде признанието на Лейди Гага. А то шокира – тя настоявала двете със Салма Хайек да заснемат секс сцена за филма.

Носителката на награда „Грами“, която се превъплъщава в Патриция Реджани, обаче уточни, че макар да са реализирали разгорещените кадри с колежката ѝ, влязла в образа на Джузепина „Пина“ Ауриема, впоследствие те били изрязани от филма. Въпреки това тя похвали режисьора Ридли Скот, че е одобрил идеята и се е съгласил да я осъществят.

Продукцията, излязла на голям екран през ноември миналата година, проследява историята на чаровната и интелигентна Патриция, която е омъжена за Маурицио Гучи, който е внук на създателя на модна къща „Gucci“ и един от наследниците на неговата империя.

Докато управлява натовареното с изключително високи залози развитие на иконичната марка, тя се бори със зъби и нокти за надмощие над основните фигури в семейния бизнес, включително собствения си съпруг.

След като обаче той ѝ иска развод, тя решава да използва услугите на наемен убиец, който да го ликвидира, а след като това се случва, Патриция се сближава още повече със своята приятелка Пина.

„Има една цяла страна на този филм, която така и не успяхте да видите… Героините ни развиха много близки отношения и започнаха сексуална връзка“, каза Гага по време на срещата с британските медии.

„Да, това може и да бъде показано в режисьорската версия, но нищо не се знае със сигурност“, допълни тя. „Каквото и да стане, фактът, че Ридли ни позволи да стигнем дотам, е доказателство колко добър режисьор е той. Спомням си, че когато се съгласи с предложението ми, отидох на снимачната площадка и казах на Салма: „Когато Маурицио умре, ще стане горещо“, разказа певицата.

„А вие може би мислите, че тя се шегува“, включи се Хайек, добавяйки, че въпросните сцени са били премахнати.